Het LinkLima Perspectief

Link Lima Nederland ziet haar vakgebied als het bieden van oplossingen die levens kunnen veranderen. Onze visie op gewrichtschirurgie begint bij synergie van mens én product. De mensen van Link Lima Nederland, de vakmensen in de OK en de mens waarvoor we het doen, zijn nauw verbonden. Met topkwaliteit in goede handen wordt het doel het best bereikt.

Daarom streven we naar een uniek serviceniveau vanaf het eerste contact tot met de operatiekamer. Op deze manier beschikt het OK-team over het summum aan kennis, producten en instrumenten. Vanuit dit perspectief zijn de vakmensen op hun best en daarmee wordt de patiënt optimaal geholpen. Dit noemen we het Link Lima Perspectief. Onze eigen kijk op wat een gewrichtsvervanging voor de mens kan betekenen.


Ons Team
De kwaliteit die voortkomt uit het Link Lima Perspectief wordt waargemaakt door ons gedreven en sympathieke team van vakmensen. Elke dag staan ze klaar in ons hoofdkwartier aan de Maas, op de operatielocaties en overal ter wereld waar we de volgende stappen zetten in innovatie.
Mooi Mensenwerk Mogelijk Maken

Your quality of life of tomorrow

Waldemar LINK GmbH & Co.

Het ontwikkelen en produceren van prothesen staat bij Link al meer dan 75 jaar centraal. Binnen het productenpakket van dit Duitse familiebedrijf zijn veel producten met zeer goed onderbouwde lange termijnresultaten beschikbaar maar ook zeer innovatie Custom Made oplossingen.

Link GmbH biedt een compleet programma binnen de gewrichtsprothesiologie met gecementeerde en ongecementeerde implantaten voor zowel voor de primaire als voor de revisiechirurgie. Als onderzoeksbedrijf zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die de levensduur en kwaliteit van de protheses verder verbeteren.

Restoring the Emotion of Motion

Lima Corporate

Lima Corporate levert wereldwijd medische implantaten voor orthopedische oplossingen. De knowhow op het gebied van implantaten en biomechanica heeft een geschiedenis van meer dan 75 jaar binnen dit Italiaanse bedrijf. Dit resulteert in onderscheidende materialen zoals de ontwikkeling van Trabeculair Titanium™, Met een breed scala aan producten en grote toegevoegde waarde in revisiechirurgie is Lima een van de belangrijkste orthopedische leveranciers van de wereld.

Nieuwe ontwikkelingen zoals het ProMade programma laten zien dat het bedrijf vooraan staat binnen de technische ontwikkelingen van de orthopedie.